Oprecht juridisch advies helpt u uw recht te halen en staat u bij in juridische geschillen tegen een betaalbaar tarief.


Ons uurtarief bedraagt € 75,- per uur excl. BTW. U kunt gebruik maken van het gratis spreekuur dat zal plaatsvinden op een afgesproken tijdstip waarin telefonisch advies wordt verstrekt. In een aantal gevallen zal het mogelijk zijn dat de client op basis van no-cure-no-pay met Oprecht juridisch advies afspraken maakt. Dat is geheel afhankelijk van de zaak of opdracht, waarbij de volgende varianten mogelijk zijn:


Variant 1: Percentage

Er kan overeengekomen worden dat de juridische kosten een bepaald percentage bedragen van het behaalde resultaat, waarbij Oprecht juridisch advies een percentage van 25% hanteert. Wordt het vooraf afgesproken resultaat niet behaald dan hoeft de client niets te betalen.


Variant 2: Succestarief

Er kan een resultaatafhankelijk uurtarief worden overeengekomen. Hierbij worden de gewerkte uren tegen een € 0,- uurtarief in rekening gebracht bij gebrek aan succes en tegen bijvoorbeeld € 65,- bij succes. De hoogte van het succestarief is afhankelijk van de zaak.


Variant 3: Fix Fee

Er kan een resultaatafhankelijk fixed-fee (vast bedrag) worden overeengekomen. In dat geval is de cliënt enkel een van tevoren overeengekomen vast geldbedrag verschuldigd indien resultaat wordt geboekt. De hoogte van de fixed fee is eveneens afhankelijke van de zaak.


Abonnement

Heeft u nog geen rechtsbijstand? Tegen de betaling van een maandelijks bedrag kunt u op ons rekenen. Het tarief bedraagt voor particulieren € 14,95 en voor ondernemers € 24,95 per maand.


Ook ondernemers kunnen bij Oprecht juridisch advies terecht voor rechtsbijstand.
Wilt u meer informatie of gebruik maken van het gratis spreekuur? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier hiernaast. Of bel: 06-207 97 606

Tel 06 - 207 97 606


Neem contact op

Svp alle velden invullen

Organisatie

Naam

Email Adres

Telefoonnummer

Bericht

alg. voorwaardenKvK 57 132 135
homeover onsondernemersparticulierentarieven