Waarmee kan Oprecht juridisch advies u van dienst zijn?


Juridische ondersteuning, verstrekken van juridisch advies, het voeren van gerechtelijke procedures of conflictbemiddeling.

Oprecht juridisch advies staat u bij in arbeidsrechtelijke geschillen, zoals het opstellen van vaststellingsovereenkomsten, verzoekschriften voor ontbindingsprocedure, of het aanvragen van een ontslagvergunning. Tevens kunt u bij ons terecht voor conflictbemiddeling of mediation.


Start u als zelfstandige (zzp)? Wij helpen u bij het opstellen van de algemene voorwaarden van uw bedrijf of hulp bij het schrijven van een businessplan voor uw eigen bedrijf. Voldoen de algemene voorwaarden van uw bedrijf nog aan de huidige wet-en regelgeving? Voor aanpassingen van de algemene voorwaarden kunt u uiteraard ook bij ons terecht.


Incassowerkzaamheden

Heeft u openstaande vorderingen? U kunt bij Oprecht juridisch advies ook terecht voor incassowerkzaamheden. Wij voeren buitengerechtelijke incassowerkzaamheden voor u uit.


Juridisch abonnement
Iedere ondernemer krijgt regelmatig te maken met allerlei juridische kwesties. Speciaal voor zzp’ers en Mkb-bedrijven, die niet over een eigen juridische afdeling beschikken maar wel op een juridisch expert willen terugvallen, heeft RechtOp Juristen een juridisch abonnement ontwikkeld.
Voor slechts € 24,95 per maand kan de ondernemer:
- onbeperkt juridisch advies inwinnen;
- onbeperkt buitengerechtelijke incassowerkzaamheden laten uitvoeren;
- onbeperkt correspondentie, contracten en juridische documenten laten toetsen;
- onbeperkt juridische werkzaamheden laten uitvoeren tegen een gereduceerd uurtarief van
€ 65,- indien een advies alleen onvoldoende is;
- eenmaal per jaar een bedrijfsbezoek laten plaatsvinden;
Indien u meer informatie wenst, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wilt u meer informatie of gebruik maken van het gratis spreekuur? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier hiernaast. Of bel: 06-207 97 606

Tel 06 - 207 97 606


Neem contact op

Svp alle velden invullen

Organisatie

Naam

Email Adres

Telefoonnummer

Bericht

alg. voorwaardenKvK 57 132 135
homeover onsondernemersparticulierentarieven